När våren och värmen kommer vill många ta båten ut på havet. Här beskriver vi några härliga modeller som tar dig ut på vattnet. Ibland kan man behöva hjälp med finansiering, hos Lendify kan du hitta bra information. Lendify AB ger bättre villkor till dig som lånar pengar.

Falcon C7

Även när sjön är grov kommer din Falcon C7 att gå mjukt på vågorna. Akterdäcket är stort och har badplattformar där du lätt kan kliva ombord och även lasta på saker. Du får en hytt med mycket plats och ett bra ljusinflöde. Passagerare och förare har här möjlighet till god sikt. Båten har gott om utrymmen där du kan stuva in extra saker du behöver ha med dig på din resa. Som standardutrustning får du en manuell länspump, hydraulstyrning, badstege och USB-uttag. Båten kostar 630 550 kronor.

På Aftonbladets hemsida kan du läsa mer om när en emiratisk kunglighet lade till med sin lyxyacht i Stockholm.

Bayliner VR6

Bayliner VR6, eller ”Bowrider large” som den också kallas, är en större båt med inombordsmotor. Ovanpå motorrummet ligger ett stort soldäck där du kan umgås med vänner och familj. Båten har en stor plattform för vattensport och bad. Inne i cockpit hittar du en U-formad soffa, en fristående förarstol och utrymme för bord. I durken kan du förvara dina vattenskidor och annat. Du kan också välja att lägga till en separat toalett. Bayliner VR6 kostar 556 900 kronor.

Uttern D77

Uttern D77 är en mer lyxig båt med plats för nio passagerare. Av dessa kan fyra sova i ruffen, där det finns två stickkojer med mycket plats. Där finns också en stor dubbelkoj. Föröver i båten hittar du en spoltoalett. Båten har en mycket bra navigationsutrustning och en förarplats som är skön att sitta i. Även passagerarna har tillgång till bra sittplatser. Med den här båten kan du resa på utflykt med vänner eller utöva vattensport. Du kan anpassa Uttern D77 och välja singel- eller dubbelmontage på maximalt 400 hästkrafter. Det innebär att du får en mycket kraftfull båt för pengarna. Uttern D77 kostar 1 039 390 kronor. Besök gärna Lendify AB för finansiering.

Askeladden C83 Cruiser TSI

Askeladdens senaste båtmodell innehåller det elektroniska systemet C-COMMAND. Här kan du komma åt allt som rör båten; kontroll, information, navigation och underhållning. Allt finns på en multifunktionsskärm, den nya standarden på moderna fritidsbåtar. Navigationssystemet är enkelt och lätt att använda. Du får väderrapporter online med larm för väder och vind. Här kan du aktivera navigationsljusen på båten, hålla kontroll på motorn och styra och dimma båtens inre belysning. Du har också full kontroll över värmesystemet i båten, inklusive varmvatten och varmluft. Askeladden har ett TSI-skrov och en stor kabin i mitten där sex personer kan sova. Det finns också en toalett med elspolning. Toarummet har också ett handfat och en dusch med tryckvatten. För matlagning har du tillgång till en keramisk spis, en kyllåda på 35 liter och ett pentry där det finns skåp för förvaring och en vask med tryckvatten. Om du väljer en Suzuki DF350 ATXX som motor blir den totala kostnaden 2 036 800 kronor. Lendify AB kan hjälpa dig med finansieringen.